Dr Lee Tammemäe annab septembrist naistekliiniku juhataja teatepulga edasi

30. august 2018

Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliiniku juhataja dr Lee Tammemäe annab septembrist kliiniku juhataja teatepulga edasi, et pühenduda senisest enam arstitööle. Dr Tammemäe jätkab osalemist naistekliiniku strateegilises juhtimises kliiniku direktori ülesannetes.

Alates 1. septembrist ei täida dr Lee Tammemäe enam naistekliiniku juhataja ametikohustusi, vaid pühendab ennast rohkem arstitööle.

„Olen alati tahtnud oma patsiente aina rohkem ja paremini aidata, kuni ühel hetkel juhtus nii, et minust sai ka selle töö korraldaja," sõnas dr Tammemäe.

ITK naistekliiniku juhina on dr Tammemäe töötanud viimased 23 aastat naiste tervise ja turvalise sünnitusabi nimel. Samaaegselt ei ole ta jätnud arstitööd, vaid on kliiniku juhataja töö kõrvalt teinud praktiseeriva arstina günekoloogilisi operatsioone ja valveid sünnitusabis. Nüüd, 23 aastat hiljem, on kätte jõudnud aeg, mil dr Tammemäe saab end rohkem arstitööle pühendada.

„Olen õnnelik inimene, sest teen tööd, mida väga armastan," sõnas dr Tammemäe. „See on äärmiselt mitmekülgne ala — siin on nii kirurgilist kui ka terapeutilist tööd ja ka väga palju erakorralist, mis mulle meeldib." Positiivse poolena tõstis dr Tammemäe esile, et töö naistekliinikus toob ellu väga palju rõõmu. Selle 23 aasta jooksul on naistekliinikus ilmavalgust näinud üle 80 000 vastsündinu.

„Tänan kõiki kolleege oma kliinikust, kes on minuga nende aastate jooksul kaasa mõelnud, aidanud meie ideid ellu viia ning on visalt töötanud turvalise ja patsiendisõbraliku arstiabi nimel,“ ütles dr Tammemäe. Lisaks tunnustas ta teiste ITK kliinikute juhatajaid, kellega koos on arendatud oma erialasid, loodud erialadevahelisi kompetentsikeskusi, peetud kirglikke vaidlusi, aga ka toetatud üksteise püüdlusi. „Ilma juhatusepoolse mõistmise ja toeta poleks me suutnud saavutada taset, kus me täna oleme,“ sõnas dr Tammemäe.

Naistekliiniku juhataja teatepulga annab dr Lee Tammemäe rahuliku südamega edasi dr Brigita Tammele, kes on ITK naistekliinikus töötanud pea 25 aastat. „Dr Tamm on naistekliiniku eluga väga hästi kursis ja olen kindel, et temagi seisab hea nii naiste tervise kui ka turvalise sünnitusabi eest Eesti vanimas sünnitusmajas. Soovin talle selleks palju edu," ütles dr Tammemäe.

„Lee Tammemäe juhtimisel on naistekliinik kasvanud ja arenenud kompetentsikeskuseks. Tänan dr Tammemäed tehtud töö eest, tema töö vilju näeme veel aastaid," ütles Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Ralf Allikvee. „Mul on hea meel, et dr Tammemäe jätkab tööd meie kliinikus – sellest võidavad nii patsiendid kui ka kogu haigla. Dr Brigita Tammele aga soovin kindlat meelt kliiniku juhtimisel, edu ja jõudu uutes väljakutsetes.“

Dr Tamm alustab naistekliiniku juhatajana tööd 1. septembrist.

Tagasi