Uudised

  • Kes liigub, sel juhtub: suvised traumad 29. juuni 2018

    Kes liigub, sel juhtub: suvised traumad

    „Suvel on inimesed palju väljas, teevad sporti ja liiguvad rohkem, sõidetakse rulluiskude ja jalgrattaga, mängitakse pallimänge, käiakse seiklusparkides – selliste harrastustega juhtub ikka traumasid,“ iseloomustas Õhtulehele suviseid traumasid Ida-Tallinna keskhaigla ortopeed Dmitri Kulak.

  • 27. juuni 2018

    Eesti arstid panid murdunud selgrooga poisi nelja päevaga jalule

    „Väga ei saanud hingata,“ otsib Võru poiss Evo (6) sõnu 8. juunil juhtunud õnnetuse kohta. Kuueaastane Võru poiss kukkus kiigelt ja murdis selgroo. Halvatusest ja ratastoolist pääses laps tänu lähedaste ja arstide õigele tegutsemisele, kirjutas Eesti Ekspress.

  • 22. juuni 2018

    ITK EMO juhataja: inimest hoiab terve mõistus

    Ida-Tallinna Keskhaigla erakorralise meditsiini keskuse juhataja Märt Põlluveer paneb inimestele südamele, et jaanipühade ajal ei maksa liigseid riske võtta.

  • 21. juuni 2018

    Jaanipäeva eel on ITK polikliinikute lahtiolekuajad lühendatud

    Pühade eel, 22. juunil on Ida-Tallinna Keskhaigla polikliinikute lahtiolekuajad lühendatud.

  • 19. juuni 2018

    ITK ja tehnikaülikool sõlmisid koostööleppe

    Ida-Tallinna Keskhaigla ja Tallinna Tehnikaülikool sõlmisid esmaspäeval koostööleppe, mis hõlmab ühistööd teadus-, arendus- ja loometegevuse ning õppetöö alal. Esimesed konkreetsed sammud koostöös astutakse taastusravis.

  • 11. juuni 2018

    Annely Adermanni võitlus sõjaka päikesega

    Päike võib olla nii hell armastaja kui ka kättemaksuhimuline armuke. Teleprodutsent Annely Adermann (44) räägib LP-le, kuidas ta kuldse kavaleri käest mitu korda kõrvetada sai ja mida sellest õppis.

  • 4. juuni 2018

    Kolmikute vanemad: vähestel on luksus saada korraga kolm last

    16. mai oli Ida-Tallinna Keskhaigla Sünnitusmaja jaoks erakordne päev, sest sel päikesepaistelisel lõunal nägid haiglas taas ilmavalgust kolmikud: pisikesed Emily, Mirjam ja Gregor.