Uudised

  • Dr Lee Tammemäe annab septembrist naistekliiniku juhataja teatepulga edasi 30. august 2018

    Dr Lee Tammemäe annab septembrist naistekliiniku juhataja teatepulga edasi

    Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliiniku juhataja dr Lee Tammemäe annab septembrist kliiniku juhataja teatepulga edasi, et pühenduda senisest enam arstitööle. Dr Tammemäe jätkab osalemist naistekliiniku strateegilises juhtimises kliiniku direktori ülesannetes.

  • 27. august 2018

    ITK edusammud: üha vähem tuleb amputeerida

    Ida-Tallinna keskhaiglas on viimasel ajal tunduvalt paranenud ateroskleroosi ravi ehk käte-jalgade amputeerimine pole enam paljudel juhtudel vältimatu.

  • 16. august 2018

    20.08.2018. on ITK polikliinikud suletud

    Riigipühal, 20. augustil 2018 on Ida-Tallinna Keskhaigla polikliinikud, registratuurid ja telefoniteenindus suletud.

  • 13. august 2018

    Ida-Tallinna Keskhaiglas toimub rahvusvaheline veresoontekirurgia seminar

    15. ja 16. augustil toimub Ida-Tallinna Keskhaiglas taaskord veresoontekirurgia seminar, kus sel aastal on fookuses alajäsemete arterite lupjumine ja veenilaiendid, täpsemalt vaagnavarikoos.

  • 3. august 2018

    Veenilaiend pole vaid jalal

    Veenilaiendite all peame silmas veenilaiendeid eelkõige jalgadel, kuid samas võib veenilaiendite erinevaid vorme leida ka mujal.

  • 1. august 2018

    Rinnaga toitmine on elu alus

    Augusti esimesed seitse päeva on traditsiooniliselt välja kuulutatud ülemaailmseks rinnaga toitmise nädalaks. Rinnaga toitmine on elu alus – just nii kõlab seekordne imetamise nädala loosung, juhtimaks tähelepanu sellele, et imetamine on nii lastele kui ka emadele elukestva hea tervise allikas.