Aprillis palume ambulatoorsetel patsientidel hinnata rahulolu tervishoiuteenusega

2. aprill 2018

Aprillis viiakse läbi ambulatoorsel vastuvõtul käivate patsientide seas rahulolu uuring.

Uuring viiakse läbi arsti, õe, ämmaemanda, muu spetsialisti vastuvõtul, protseduuril või uuringul käinud patsientide seas. Uuringu eesmärk on selgitada patsientide rahulolu ambulatoorse tervishoiuteenusega Ida-Tallinna Keskhaiglas. Patsiendil palutakse hinnata rahulolu arsti, õe, ämmaemanda või muu spetsialisti suhtumise ja selgitustega; teabega uuringute ja protseduuride ning ravimite kasutamise kohta; juhistega, kuidas haigusega kodus toime tulla.

Samal perioodil viivad sama ankeeti kasutades uuringu läbi kõik Eesti suuremad haiglad: Tartu Ülikooli Kliinikum, Põhja-Eesti Regionaalhaigla, Ida-Tallinna Keskhaigla, Lääne-Tallinna Keskhaigla, Pärnu Haigla, Ida-Viru Keskhaigla.

Ankeete jaotavad patsientidele vastuvõtukabinettide õed, assistendid või muud spetsialistid. Ankeedile vastamine on patsientidele vabatahtlik ja anonüümne. Juhul, kui patsient ei suuda tervislikust seisundist tulenevalt ankeeti ise täita, kuid on nõus vastama, võib selle täita ka patsiendi saatja. Täidetud ankeedid palume patsientidel panna postkasti „Teie tagasiside on meile oluline“.

Küsimuste korral palun helistada telefonil 511 33 91.

Rahulolu-uuringu küsimustike vastustest saadav tagasiside aitab parandada tervishoiuteenuste kvaliteeti ja suurendada rahulolu.

https://www.itk.ee/upload/files/Rahulolu_uuring_A2_tr.pdf

Tagasi