ITK juhatusega liitus dr Ene Halling

31. oktoober 2018

Alates 1. novembrist asub Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse neljanda liikmena tööle dr Ene Halling, kes hakkab tegelema tervishoiuteenuse korraldamise ja arendamisega ning ravianalüüsiga.

Dr Ene Halling

Dr Hallingu ametinimetuseks saab juhatuse liige-ravijuht. Tema tööülesanneteks on ambulatoorse ja statsionaarse tervishoiuteenuse korraldamine, samuti ravikvaliteedi, ravianalüüsi ja -statistikaga tegelemine.
 
“Dr Halling on Ida-Tallinna Keskhaiglas töötanud juba pikka aega, tema kogemused on haigla arengut silmas pidades väga väärtuslikud. Ravikvaliteet on oluline suund, millega tuleb järjepidevalt tegeleda ja ma olen kindel, et dr Halling saab uues rollis veelgi enam keskenduda kvaliteetse tervishoiu teenuse osutamise arendamisele,” ütles Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Ralf Allikvee.
 
Ida-Tallinna Keskhaigla juhatusse kuuluvad veel Ülle Rohi ja Kersti Reinsalu.
 
Ene Halling lõpetas Tartu Ülikooli 1982, erialalt on ta gastroenteroloog ja ta on töötanud Ida-Tallinna Keskhaiglas alates 1992. aastast.
 
1992. alustas ta ITK eelkäija Harjumaa Keskpolikliinikus peaarstina, seejärel Magdaleena Haiglas peaarsti asetäitjana. 2001-2005 oli dr Halling ITK ambulatoorse töö koordinaator, 2005-2013 sisekliiniku juhataja, alates 2014 ravianalüüsiosakonna juhataja.

 

Tagasi