Uudised

  • Naistepäevanädalal ootab rinnauuringule tulijaid väike üllatus 28. veebruar 2019

    Naistepäevanädalal ootab rinnauuringule tulijaid väike üllatus

    Naistepäevanädalal, 4.-8. märtsini kostitab Ida-Tallinna Keskhaigla kõiki rinnavähi sõeluuringule ja rinna tervise kabinetti tulijaid pisikese maiustusega.

  • 26. veebruar 2019

    Emakakaelavähk on varakult avastades hästi ravitav

    Varases staadiumis avastatud emakakaelavähk on täiesti ravitav haigus, mistõttu on äärmiselt oluline regulaarselt osaleda emakakaelavähi sõeluuringul.

  • 18. veebruar 2019

    Riik ja linn sõlmisid koostööleppe Tallinna Haigla rajamiseks

    Täna päeval kirjutasid Ida-Tallinna Keskhaiglas tervise- ja tööminister ja Tallinna abilinnapea alla koostööleppele Tallinna Haigla asutamise ettevalmistamiseks. Leppega moodustatakse riigi ja linna ühine töörühm, mis töötab välja edasise tegevuskava.

  • 13. veebruar 2019

    Ralf Allikvee: Tallinna haigla tulek toob selguse

    Põhja-Eesti regionaalhaigla juhid on viimastel nädalatel Saaremaa inimeste vähiravi ja Tallinna haigla loomise teemal avalikkuses mitmel korral kriitilisi seisukohti esitanud. Tegelikult liiguvad arengud haiglavõrgus oma loomulikku rada patsiendi huvidega suurema arvestamise suunas, leiab Ida-Tallinna keskhaigla juht Ralf Allikvee.

  • 10. veebruar 2019

    Koos on julgem! Sõbrapäeval sõbrannaga rinnauuringule!

    Kui Sinu sõbranna on sündinud aastatel 1951, 1952, 1957, 1959, 1961, 1963, 1965, 1967 või 1969 ning pole sel aastal veel rinnavähi sõeluuringul käinud, siis julgusta teda ja võta sõbratar kaasa. Varakult avastatud haigus on ravitav!

  • 7. veebruar 2019

    ITK: lubadused peavad vett

    Ida-Tallinna keskhaigla juhatuse esimehe Ralf Allikvee (pildil) sõnul on keemiaravi võimaldamine Kuressaares siinsete vähipatsientide jaoks vajalik samm.

  • 7. veebruar 2019

    Ministeeriumi komisjon kiitis Tallinna Haigla arengukava heaks

    ​Sotsiaalministeeriumi juures tegutsev komisjon otsustas kiita heaks Tallinna Haigla funktsionaalse arengukava I ja II etapi dokumendid ning esitada need kinnitamiseks tervise- ja tööministrile, teatab meditsiiniuudised.

  • 4. veebruar 2019

    Kas plaanime lõhkuda seda, mis töötab järjest paremini?

    Üle 22-nädalaste loodete ja vastsündinute suremus on langenud rekordiliselt madalale tasemele. Milliste meditsiinitehnoloogiate ja juhtimisvõtete abil selleni on jõutud, kirjutas Ida-Tallinna Keskhaigla perinataalkeskuse juhataja dr Ferenc Szirko laupäevases Postimehes.