Ida-Tallinna Keskhaigla ootab koolitustele ja konverentsidele

9. september 2014

Kuldse sügise saabudes ootab meditsiinitöötajaid ja elanikke ees tegus täiendkoolituste aeg. Täpsema info saamiseks tasub tutvuda meie kodulehel asuva koolituste ja konverentside ajakavaga ning anda endast märku registreerimise teel.

3. oktoobril on meditsiinitöötajad oodatud Sisekliiniku XII sügiskonverentsile, kus päeva vältel toimuvad loengud, ümarlaud ja ühised tegemised.

Samuti toimuvad sügise jooksul mitmed koolitused meditsiinitöötajatele ja elanikele. Elanikkonnale mõeldud tasuta koolitused keskenduvad sel korral ravimite koostoime, voodihaige põetamise ning insuldi ja südameinfarkti järgse elu tutvustamisele. Lisaks tuleb juttu valust, silmade tervisest ning kopsuhaigustest, jagatakse infot marevanravil olevatele patsientidele ning ülevaade antakse erinevatest veresoonkonna haigustest. Pakume koolitusi ka erinevas vanuses laste vanematele.

11. novembril leiab aset järjekordne Õendus- ja ämmaemanduskonverents, kus päeva vältel saab kuulata mitmeid huvitavaid loenguid, osaleda töötubade tegevustes ning vahetada kogemusi ja muljeid teiste konverentsil osalejatega.

Tere tulemast! 

Tagasi