Uudised

  • 20. veebruar 2014

    Eesti Arstide Päevad 2014 kutsub registreeruma!

    Eesti Arstide Liit kutsub osalema Eesti Arstide Päevadele 3. ja 4. aprillil Tallinnas Nokia kontserdimajas!

  • 20. veebruar 2014

    Ida-Tallinna Keskhaigla hospiits tähistas viiendat tegevusaastat

    Ida-Tallinna Keskhaigla Hooldusravikliinikus tegutsev hospiits tähistas 20. veebruaril oma viiendat tegevusaastat. Selle puhul tunnustas haigla raskelt ja paranemislootuseta haigete põetamisele ja hooldamisele pühendunud töötajaid, kes viis aastat tagasi panid hospiitsi rajamisele aluse: Aire Parts, Koidu Laanemets, Katrin Olo-Laansoo, Dr Raivo Kolle, Silvia Petrova, Dr Niina Bogomolova, Dr Jüri Ennet. Tänukirjad antakse üle kell 14.00 algaval tähtpäeva tähistamise tseremoonial Järve Hooldusravikliinikus, Energia 8.

  • 19. veebruar 2014

    Eesti Arstide Päevad 2014: fookuses multidistsiplinaarne patsiendikäsitlus

    3.-4. aprillini Tallinnas toimuvad Eesti Arstide Päevad on Eesti Arstide Liidu traditsiooniline aastakonverents, kus jagatakse arstidele eelkõige uusi erialaseid teadmisi, aga ka üldisemat tervise ja tervishoiukorraldusega seotud infot.

  • 13. veebruar 2014

    13. veebruar on rahvusvaheline kondoomipäev

    Armasta ja hooli! Oled ise alla 25a noor või on sul kodus teismelised? Noortekabinetist saad asjatundlikku abi ja nõu. 13. veebruar on rahvusvaheline kondoomipäev.

  • 10. veebruar 2014

    Moodsad abivahendid pärsivad beebi normaalset arengut

    Lapsevanematel tasub suhtuda ettevaatlikult abivahenditesse, mis ei lase imikul loomulikus tempos areneda.

  • 4. veebruar 2014

    Ida-Tallinna keskhaigla modernne proteesikeskus valmib sel suvel

  • 4. veebruar 2014

    Uus Harmony test näitab loote haigusi

    Alates veebruarist pakub Ida-Tallinna Keskhaigla kõikidele rasedatele võimalust kontrollida loote tervislikku seisundit lisaks kombineeritud OSCAR uuringule ka Harmony testi abil.

  • 1. veebruar 2014

    Kõige enam lapsi sündis mullu Ida-Tallinna Keskhaiglas

    Eesti suurima sünnitusmaja, Ida-Tallinna Keskhaigla jaoks oli 2013. aasta taas rikkalik – ilmale aidati 3 731 last, neist 73 paari kaksikuid ja ühed kolmikud, seega toimus kokku 3 655 sündi. Enneaegselt sündisid 2013. aastal 291 beebit. Tänavu jaanuaris on sündinud juba 16 last rohkem kui mullu samas kuus.