Ida-Tallinna Keskhaigla Naistekliiniku emadusnõuandla muutub lastele mugavamaks

4. märts 2014

TNT Express Worldwide Eesti AS-i töötajad kinkisid Ida-Tallinna Keskhaigla Naistekliiniku emadusnõuandlale lastemööbli, mis muudab ooteruumid lastesõbralikumaks ja võimaldab lastele ema visiidi ajal meeldivaid tegevusi.

TNT korraldas töötajate seas heategevusliku korjanduse ning kogutud summa eest soetati Naistekliiniku ooteruumi jaoks neli laste lauda ja tooli, kus lapsed saavad mängida ja joonistada. Samuti osteti lauale kaks komplekti arendavaid mänguasju ja neli komplekti värvilisi pliiatseid.Mööbel hakkab paiknema värskelt remonditud emadusnõuandlas, et väikestel oleks ema visiidi ajal tegevust ja külastus toredamalt sujuks.

„Igal aastal mõtleme TNT-s, kuidas kaasata töötajaid erinevatesse sotsiaalsetesse ja keskkonnaalastesse projektidesse ning heategevuslikesse ettevõtmistesse. Käesolev projekt laste abistamiseks sai alguse 2013. aastal ning sarnaseid tegevusi plaanime ka edaspidiseks,“selgitas TNT juhtkonna assistent ja projekti eestvedaja Rio-Steffi Plaaser.

Silja Staalfeldt-Rahumägi, Rio-Steffi Plaaser ja Vivian Arusaar

Pildil vasakult: emadusnõuandla ämmaemandusjuht Silja Staalfeldt-Rahumägi, TNT juhatuse assistent Rio-Steffi Plaaser ja Naistekliiniku ämmaemandusjuht Vivian Arusaar

Lastemööbli üleandmine toimus 3. märtsil 2014 Ida-Tallinna Keskhaigla Naistekliiniku emadusnõuandlas.

 

Tagasi