Sisekliiniku XII konverentsil toimus aktiivne arutelu ning tuline dispuut

3. oktoober 2014

3. oktoobril toimus arstide seas populaarne Ida-Tallinna Keskhaigla sisekliiniku XII konverents. Sügiskonverentsil tegid ettekanded sisekliiniku hinnatud eriarstid, toimus kaasakiskuv dispuut ning sai kuulata ümarlauaarutelusid.

Konverentsi eesvedaja dr Ene Mäeotsa sõnul on konverents võrreldes algusajaga, 2003. aastaga palju muutunud. „Ürituste ajakava on aasta-aastalt tihedamaks läinud ning konverentsil osalejate haritus paneb korraldajad ja esinejad senisest enam pingutama, ajakava ja ettekanded nõuavad palju hoolikamat valikut ning põhjalikumat ettevalmistust. Sel aastal on fookuses probleemid ja küsimused, mis on tekkinud meil endil ning mida oleme märganud ITK-sse suunatud patsientide käsitlemise erinevatel etappidel. Ka sel aastal pakume kuulajatele huvitavaid ettekandeid ning uudseid vaatenurki teemade käsitlemisel,“ sõnab dr Mäeots.

Ida-Tallinna Keskhaigla oli üks esimesi, kes mastaapse konverentsi korraldamisega alustas ning praegu ollakse ainulaadne oma ümarlauaarutelude ja diskussioonidega. Sel aastal toimus esmakordselt spetsialistide dispuut – ülekaalu poolt ja vastuargumente kaalusid kardioloogid ja endokrinoloogid.

On hea meel, et konverentsi toetajate ja osalejate arv kasvab aasta-aastalt, küündides sel korral pea 400 osalejani. Tänu populaarsusele arstkonna hulgas on konverents nii osalejate kui partnerite hulgas oodatud üritus, kuhu tullakse mõtteid vahetama ning oma kogemustest rääkima. 

 

Tagasi