Ilmus aasta esimene ITK Sõnumid

8. märts 2017

​Selle aasta esimene Ida-Tallinna Keskhaigla siseleht on jõudnud lugejateni. Naistepäeva kuul suunab leht tähelepanu naiste tervisele ning annab ülevaate viimaste kuude olulisematest sündmustest.

Uus ITK Sõnumid pöörab tähelepanu naiste tervisele, rääkides sõeluuringute olulisusest ning naiste seas palju kurja tekitavatest rinna- ja emakakaelavähkidest. Haiguse olemust ning olukorda Eestis kirjeldab ITK naistearst dr Gabor Szirko.

Samuti teeme lehes juttu naiste südametervisest, lasterohkest aastast Keskhaigla Sünnitusmajas, heidame pilgu ämmaemanda tänuväärsesse igapäevatöösse ning räägime Eesti ainulaadseimast pangast – emapiimapangast.

Tunne kolleegi rubriigis saame tuttavaks särava meditsiinitehnika osakonna kvaliteediinseneri Olga Turgenevaga, keda võib haiglas pidada ultrahelide ning piltide arhiveerimise ja kommunikatsiooni süsteemi (PAKS) perenaiseks .

Lisaks räägime ITK ja Eesti Arstiteaduse Üliõpilaste Seltsi vahel käivitunud ühisest teadusprojektist, anname nõu, kuidas end reisil terviseohtude eest kaitsta, räägime noorsportlaste tervisekontrolli vajalikkusest jpm.

Paberkandjal lehe leiab kliinikute registratuuridest või turundusosakonnast. Digitaalsel kujul saab lehte lugeda SIIN!​

Kui Sul on mõtteid, tähelepanekuid või ideid, mida lugejateni tuua, ära karda neid kirja panna. Head mõtted ja vihjed on alati teretulnud! Ootame järgmistesse ajalehenumbritesse kaastöid aadressil toimetus@itk.ee. Järgmine leht on planeeritud mai algusesse.

Seniks aga head lugemist!    

Tagasi