Lugejate rõõmuks ilmus suvine ITK Sõnumid

3. juuni 2016

Juunikuine siseleht keskendub õendusvaldkonnale kirurgiakliiniku õendusjuhi kt Kerli Pantaloni silme läbi ning toob lugejateni ülevaate viimase paari kuu olulisematest sündmustest.

10. mail toimunud rahvusvahelise õdede ja ämmaemandate päeva puhul rõõmustab lugejaid pildigalerii tunnustusüritusest. Ajalehest saab lugeda täispikka versiooni haigla juhatuse esimehe Ralf Allikvee arvamusloost haiglavõrgu uuest, keerulisest ajajärgust.

Uus lehenumber annab ülevaate uroloogia osakonna positsioonist tervishoiumaastikul ning rõhutab aktiivse raseduse olulisust. Meenutame SEB Maijooksul osalemist, labajala konverentsi, elustamiskoolitust ning hooldusravikliiniku talgupäeva. Seekordne persoonilugu räägib ambulatoorse taastusravi osakonnas kabineti assistendina töötavast Lee Nuutrest, kelle hobi ja kirg on fotograafia. Hobidest on esindatud ka jooga – juba üle aasta saab meie haiglas osaleda joogatundides.

Siselehe meelelahutuslikus osas tutvume veremehikestega ning ka sel korral saab lehes lahendada ristsõna, mille vastuse palume saata aadressil toimetus[A]itk.ee. Võitjale paneme välja ITK meened.

Paberkandjal lehte on võimalik saada kliinikute registratuuridest ning turundusosakonnast. Digitaalselt saab lehte lugeda SIIN!

Kõik ettepanekud lehe sisukamaks muutmiseks on oodatud aadressile toimetus[A]itk.ee

Järgmine leht on planeeritud augustikuu lõpunädalaisse.

Tagasi