Värske ITK Sõnumid rõõmustab lugejaid

5. mai 2016

Lugejateni on jõudnud kevadehõnguline ITK Sõnumid. Värske ajalehenumber heidab pilgu Ida-Tallinna Keskhaigla 2015. aastale läbi juhatuse liikme Kersti Reinsalu silmade, räägime vahepeal aset leidnud tegemistest-üritustest ning toome lugejateni tähtsamad uudised.

Uus lehenumber annab ülevaate juba toimunud üritustest ja konverentsidest ning toob lugejani eelolevad tähtsündmused.

Juhatuse liige Kersti Reinsalu räägib sellest, kuidas möödus ITK-le 2015. aasta ning mis on alanud aastal haiglale olulisim. Hea meel on tagantjärele teada anda, et ITK ja Järvamaa Haigla senine koostöö sai allkirjastatud koostöölepinguga.

Tunne Kolleegi rubriigis teeme sel korral juttu kirurgiakliiniku residendi Mihkel Mettisega, kes räägib huvist ja armastusest spordi vastu.

Lisaks teeme pikemalt juttu ITK igakülgselt areneva onkoloogiakeskuse juhataja dr Kristiina Ojamaaga keskuse tegemistest. Pikem lugu on ajalehes südamekeskuse juhataja dr Tiina Uuetoaga Eesti naiste südametervise teemal ning samuti räägime dr Artur Klettiga digitehnoloogia arengutest ning selle toetamisest patsiendi nägemise taastamisel.

Hea meel on teatada, et tunnustasime taas haigla parimaid klienditeenindajaid.

Eraldi lehekülg on pühendatud enim patsiente huvitavatele terviseteemadele – räägime häälehäiretest, millega ei pea leppima. Samuti immuunpuudulikkusega patsientide õigeaegsest diagnoosimisest ja ravist. Jälgime ITK hooldusravikliiniku direktori Eve Karmo argipäeva – seda, kuidas möödub päev nii töises kui koduses õhkkonnas.

Ajaloolise tagasivaate teeme ITK segakoori minevikuradadele. Vähemalt 1950-ndatest tegutsev segakoor on aktiivne ka tänasel päeval ning rõõmustab kolleege haigla üritustel esinedes. Ühistegemisi ja –laulmisi kooril jagub.

Nagu alati ei puudu ka sel korral ajalehest meelelahutuslik osa – nuputada saab ristsõna kallal. Meeleolukas galerii annab tagasivaate märtsi lõpul aset leidnud ITK küpsetusvõistlusest.

Paberkandjal lehte on võimalik saada kliinikute registratuuridest ning turundusosakonnast. Kõik ettepanekud lehe sisukamaks muutmiseks on oodatud aadressile toimetus[A]itk.ee

Järgmine siseleht on planeeritud juunikuusse.

 

 

Tagasi