Hooldusravikliinik sai kingituseks pianiino

9. märts 2016

Ida-Tallinna Keskhaigla hooldusravikliinikus viibivad patsiendid mitmeid nädalaid, on ka neid, kellele meie haigla on koduks kuid. Suurt rõõmu pakuvad patsientidele osakonnas korraldatavad kontserdid.

Neil kontsertidel on mitu tahku - ühelt poolt pakume patsientidele emotsionaalseid hetki, teiselt poolt anname näiteks muusikakoolide õpilastele võimaluse läbi viia esinemispraktikat ja kolmandaks õpetame lastele hoolivust, empaatiat ja  austust vanurite vastu. Meil käivad esinemas väga erinevad muusikakollektiivid ja esimeseks küsimuseks on läbirääkimistel alati klaveri/pianiino olemasolu.

Meie kliiniku II õendusabi osakond sai sellel nädalal imelise kingituse – pianiino. Pianiino annetaja Kaidi Kaljurand: „Klaver on vanaisa pärandus mulle. Kuna vanaisa lahkus haiguse tagajärjel, siis minu otsus klaver Teile anda oli enam kui kohe otsustatud. Pill kannab endaga kaasas ajalugu ja on rõõmu pakkunud juba päris mitmele põlvkonnale. Kõike head Teile ja muusikat Teie hingedesse.“

Pianiino abil loodame käima saada muusikateraapia seansid, kus patsientidel on võimalus ise pilli katsuda ja sellest häält välja võluda - uskuge, see võib valmistada väga palju rõõmu. 

Suur tänu kolimisfirmale Adduco OÜ, kes tuli appi ja toimetas pianiino Kose vallast Tallinnasse.

 

 

Tagasi