Aasta esimene ITK Sõnumid rõõmustab lugejaid

26. veebruar 2016

Nüüdseks on lugejateni jõudnud aasta esimene ITK sõnumid. Vabariigi aastapäeva hõnguline ajaleht heidab pilgu nii kaugemasse kui lähemasse minevikku, meenutades haigla elektroonikatöökoja arengut ning kajastades lustakat aastalõppu.

Uus lehenumber annab ülevaate juba toimunud üritustest ning toob lugejani eelolevad tähtsündmused. Sel korral saab sõna erakorralise meditsiini osakonna juht dr Märt Põlluveer, kes räägib osakonna tegemistest ning erakorralise meditsiini olemusest.

Samuti tunneme esilehel rõõmu hea kolleegi dr Kletti üle, kes pälvis sel aastal presidendilt Punase Risti teenetemärgi.

Rubriigis Tunne Kolleegi usutleme pikemalt aktiivset mälumängurit dr Boris Gabovitšit, kes lööb kaasa telemängus „Mis? Kus? Millal?“.

Omapoolseid muljeid Aasta Töötaja valimiselt annab edasi günekoloog Tiiu Mäss, kes on ITK üks staažikamaid töötajaid – dr Mäss on töötanud haiglas juba 46 aastat. Lisaks räägime logopeeditöö rõõmudest ja muredest ning edasiminekutest erialapõhiselt.

Lühiuudistest saab lugeda sellest, et eelmisel aastal tervitasime ITK-s taas 74 paari kaksikuid. Samuti sellest, et haiglat külastas aasta alguses SmartCare kasutajate nõukogu, kes koordineerivad kroonilise haige koduse kaugjälgimise projekti.

Pikemalt saavad sõna residentide juhendamisega kokku puutuvad arstid – kirurgiakliinikust dr Airi Oeselg ning sisekliinikus töötav dr Maria Üprus. ITK haiglaapteegi uus juhataja Ülle Helena Meren räägib apteegi tegemistest, edasistest plaanidest ning sellest, milline on haiglaapteegi ja meedikute vaheline koostöö.

Anname ülevaate jaanuari alguses avatud radioloogiliste uuringute nõuandeliinist ning muljetame hooldustöötajate kutseõppest – 18. jaanuaril alustasid Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis kutseõpet 18 juba ITK-s töötavat hooldustöötajat.

Eraldi lehekülg on pühendatud enim patsiente huvitavatele terviseteemadele – teeme juttu sundasendist tekkiva lülisambavalu olemusest, samuti pöörame tähelepanu jalgade heaolule ning räägime turvalisest beebiootusest.

Lisaks ei puudu ajalehest meelelahutuslik osa – ka sel korral on lehes luuletus ja nuputada saab ristsõna kallal. Lühikesed uudisnupukesed annavad ülevaate Unistuste tööandja konkursist ning sellest, et meid külastasid Tartu Tervishoiu Kõrgkooli üliõpilased ja õppejõud.

Paberkandjal lehte on võimalik saada kliinikute registratuuridest ning turundusosakonnast. Digitaalselt saab lehte lugeda SIIN

Kõik ettepanekud lehe sisukamaks muutmiseks on oodatud aadressile toimetus[A]itk.ee

Järgmine siseleht on planeeritud aprilli lõppu.

Tagasi