Uus ITK Sõnumid on jõudnud lugejateni

18. juuni 2015

Lugejateni on jõudnud järjekordne sisutihe ITK Sõnumid. Uus lehenumber annab ülevaate kirurgiakliiniku tegemistest ja plaanidest, lisaks saab lugeda huvitavaid terviseteemalisi artikleid ning erinevatest aset leidnud tegemistest-üritustest.

Kirurgiakliiniku juhataja Andrus Arak räägib lähemalt kliiniku argipäevast ja tulevikuplaanidest. Lisaks anname ülevaate, kuidas läks esimene teadusprojekt ITK ja tudengite vahel ning mida põnevat toimus dermatoskoopia maailmameistrivõistlustel. Oma Aafrika seiklustest räägib ämmaemand Minni-Triin Kasemets, teeme juttu haavaõega ning jagame nõu, kuidas vältida sapikivisid.

Uuest lehenumbrist saab lugeda ka juhatuse esimehe Ralf Allikvee arvamust Põhja-Eesti kahe kompetentsikeskuse vajalikkuse kohta, jagame infot onkoloogia ravist ning hooldusravikliiniku direktori Eve Karmo artikkel väärika lõpu kohta kõnetab kindlasti meid kõiki. Dr Pille Konno jagab muljeid Hiiumaal toimud melanoomipäeva kohta, teeme juttu vaagnavarikoosist dr Veronika Palmistega ja palju muud põnevat.

Seekordses lehes on meeleolukas galerii õendus- ja ämmaemanduspäeva tänuüritusest ning lisaks saab uudistada 2015. aasta tunnustuse pälvijaid.

Ka see kord on lehes meelelahutuslik osa – lehes on luuletus ja nuputada saab ristsõna kallal. Lisaks soodustab ITK oma töötajaid sportlikku eluviisi järgima – avatud on rattaparkla ning haiglas toimuvad joogatunnid.

Paberkandjal lehte on võimalik saada kliinikute registratuuridest ning turundusosakonnast. Digitaalselt saab lehte lugeda SIIN. Kõik ettepanekud lehe sisukamaks muutmiseks on oodatud aadressile toimetus[A]itk.ee

Järgmine siseleht on planeeritud augustikuusse.

 

Gerda Suumann
Turundusassistent

Tagasi