Maikuine ITK Sõnumid rõõmustab lugejaid

13. mai 2015

Lugejateni on jõudnud kevadehõnguline ITK Sõnumid. Värske ajalehenumber heidab pilgu taastusravikliiniku tegemistele, räägime vahepeal aset leidnud tegemistest-üritustest ning toome lugejateni tähtsamad uudised.

Uus lehenumber annab ülevaate juba toimunud üritustest ja konverentsidest ning toob lugejani eelolevad tähtsündmused. Taastusravikliiniku juhataja Heidi Gil räägib kliiniku argipäevast, tulevikumõtetest ning sellest, mis teda igapäevatöös kõige enam rõõmustab. Samuti intervjueerime ITK tunnustatud esmaabikoolitajaid Anžela Kaminskast ja Elisabeth Nahki. Lisaks on hea meel teatada, et dr Ralf Allikvee jätkab ITK juhatuse esimehena järgmisel ametiajal.

On hea meel tõdeda, et ITKs paikneb Eesti kaasaegseim operatsiooniosakond ning kirurgiakliiniku arstidel on nüüd võimalik opereerida patsiente neljas tipptasemel sisustatud operatsioonitoas.

Samuti räägime kuulmiskadust, vaatame tagasi klienditeeninduse tänuüritusele ja räägime toimunud südamenädalast ning Estonia tervisenädalast. Anname ülevaate aprilli lõpul toimunud järjekordsest Ida-Viru Kevadkonverentsist ning ettevaatavalt räägime teemal „Teadustöö vajalikkus ja võimalikkus haiglas“, kus koostöös tudengitega toimub konverents ja paneeldiskussioon.

Eraldi lehekülg on pühendatud enim patsiente huvitavatele terviseteemadele – trombide lõhustamine on senisest kiirem ja ohutum uue Straub Medical Rotarex seadmega. Lisaks räägime rasedate ja diabeetikute suurimatest hirmudest.

Nagu alati ei puudu ka sel korral ajalehest meelelahutuslik osa – lehes on luuletus ja nuputada saab ristsõna kallal. Meeleolukas galerii viib meid hooldusravikliinikus toimunud talgupäevale ning annab tagasivaate märtsi lõpul aset leidnud Juubeliküpsetis 230 üritusele. Juubeliküpsetise võistluse võitjaga oleme samuti teinud lühiusutluse.

Paberkandjal lehte on võimalik saada kliinikute registratuuridest ning turundusosakonnast. Digitaalselt saab lehte lugeda SIIN. Kõik ettepanekud lehe sisukamaks muutmiseks on oodatud aadressile toimetus[A]itk.ee

Värske ajalehenumbri vahelt leiab ka 2015. aastal toimuvate ITK tähtsündmuste kalendri.

Järgmine siseleht on planeeritud juunikuusse.

 

Kadri Penjam
Kommunikatsioonispetsialist  

  

Tagasi