Aasta esimene ITK Sõnumid rõõmustab lugejaid

23. veebruar 2015

Nüüdseks on lugejateni jõudnud aasta esimene ITK sõnumid. Vabariigi aastapäeva hõnguline ajaleht heidab pilgu nii kaugemasse kui lähemasse minevikku, meenutades haiglas töötanud Vabaduseristi kavalere ning kajastades lustakat aastalõppu.

Uus lehenumber annab ülevaate juba toimunud üritustest ja konverentsidest ning toob lugejani eelolevad tähtsündmused. Hooldusravikliiniku direktor Eve Karmo räägib kliiniku argipäevast, tulevikumõtetest ning sellest, mis teda igapäevatöös kõige enam rõõmustab. Samuti intervjueerime hooldusravikliiniku hingehoidja Miina Piiri, kes räägib töö argipäevast ning mõtestab lahti lahkuja rahu.

On hea meel tõdeda, et ITK tunnustatud kardioloog Ene Mäeots sai Tallinna Linnavalitsuselt tänusõnade osaliseks haiglatevaheliste kliiniliste konverentside edendamise eest. Omapoolseid muljeid Aasta Töötaja valimiselt annavad edasi Aasta Õendustöötaja Maria Käosaar ning Aasta Hooldustöötaja Olga Urban.

Eraldi lehekülg on pühendatud enim patsiente huvitavatele terviseteemadele – talvistest traumadest räägib ortopeedia osakonna juhataja dr Andres Kööp ning varikoosist teeme juttu dr Veronika Palmistega.

Lisaks ei puudu ajalehest meelelahutuslik osa – ka sel korral on lehes retsept ja nuputada saab ristsõna kallal. Meeleolukas galerii viib meid koos lastega lustima aastalõpu üritusele.

Paberkandjal lehte on võimalik saada kliinikute registratuuridest ning turundusosakonnast. Digitaalselt saab lehte lugeda SIIN

Kõik ettepanekud lehe sisukamaks muutmiseks on oodatud aadressile toimetus[A]itk.ee

Järgmine siseleht on planeeritud maikuusse.

Kadri Penjam
Kommunikatsioonispetsialist  

Tagasi