Lugejateni on jõudnud aasta viimane ITK Sõnumid

21. detsember 2015

Aasta viimane haigla siseajaleht keskendub tegusale aastalõpule, kajastades novembris ja detsembris toimunud üritusi ning tutvustades eelseisvaid tegemisi. Meeleolukas galerii annab ülevaate Aasta Töötaja pidulikust tunnustamisüritust ning esimest korda haiglas toimunud jõululaadast.

Uus lehenumber annab ülevaate juba toimunud üritustest ja konverentsidest ning toob lugejani eelolevad tähtsündmused. Põhjalikumalt saab lugeda ITK Aasta Arstiks 2015 valitud ortopeed Vahur Metsna tööst ja tegemistest, lisaks silmakliiniku 30. juubelist ning sellest, kuidas möödus enneaegse sünni päeva tähistamine.

Omapoolse jõulutervituse edastab haigla töötajatele juhatus ning põnevat lugemist pakuvad Aasta Õendustöötaja Leili Pärnpuu ja Aasta Hooldustöötaja Merike Veelmaa intervjuud.

Kajastame Aasta Töötaja 2015 ja haiglas esimest korda toimunud jõululaada tagasivaatavat galeriid. Ka see kord saab lähemalt tutvuda Keskhaigla ajalooga, mille on kirja pannud dr Arne-Lembit Kööp.

Kiie Semidor räägib võistlustantsu võlust, kutsume nautima haigla ajalooliste fotode näitust ning lisaks saab nuputada ristsõna kallal.

Paberkandjal lehte on võimalik saada kliinikute registratuuridest ning turundusosakonnast. Digitaalselt saab lehte lugeda SIIN.

Kõik ettepanekud lehe sisukamaks muutmiseks on oodatud aadressile toimetus[A]itk.ee

Järgmine siseleht on planeeritud veebruarikuusse.

Head lugemist!

Tagasi