Lugejateni on jõudnud oktoobrikuine ITK Sõnumid

8. oktoober 2015

Uus lehenumber annab ülevaate hetkel aktuaalsetest teemadest ning toob lugejani ülevaate mõningatest eelolevatest tähtsündmustest. Sel korral on ajalehe vahel haigla koolitusosakonna erileht – tähistasime septembrikuus ITK koolitusosakonna 25. tegutsemisaastat.

 

Esilehel heidame diagnostikakliiniku juhataja dr Toomas Kariisiga vesteldes pilgu kliiniku tegemistele, lisaks teeme etteruttavalt väikese ülevaate juubeliaasta teemal.

 

Tähelepanu all on ka nukleaarmeditsiini keskus, mis tähistas septembri lõpul piduliku juubelikonverentsiga 20 aasta möödumist esimesest kilpnäärmevähi radiojoodravi protseduurist Ida-Tallinna Keskhaiglas.

 

Tunne kolleegi rubriigis teeme sel korral juttu dr Külvar Mandiga – räägime autospordist ning sellest, mida võistlustel julgestamine talle annab.

 

Septembris käis haiglas ohtralt külalisi – kolleegid Tampere Hatanpää Haiglast tutvusid meie töötingimustega ning Tartu Tervishoiu Kõrgkooli tudengid vaatasid-kuulasid kõike, mida neile pakuti. Meie haigla II kardioloogiaosakonna õendus- ja hoolduspersonal külastas suvisel ajal Peterburi haiglat ning samasse aega jäi ka meiepoolne külaskäik Tampere Ülikooli Haiglasse.

 

Ka välispatsiendid hindavad meie haiglat. Ajalehes teeme juttu silmakliiniku direktori Toomas Seppaga, kes räägib sellest, kui palju on meie patsientide seas teistest riikidest tulijaid. Neuroloogiakeskuse juhataja Toomas Toomsooga teeme juttu magamatusest kui paljude tõbede allikast.

 

Lisaks juhime tähelepanu meeldivale faktile, et Ida-Tallinna Keskhaigla ja Kuressaare Haigla sõlmisid omavahel koostöölepingu, mille järgselt on nüüd Saare maakonna elanikel võimalik saada vajalikku eriarstiabi kodu lähedal.

 

Lisaks ei puudu ajalehest meelelahutuslik osa – ka sel korral saab nuputada ristsõna kallal.

 

Paberkandjal lehte on võimalik saada kliinikute registratuuridest ning turundusosakonnast.

Lehte saab lugeda ka SIIT.

 

Kõik ettepanekud lehe sisukamaks muutmiseks on oodatud aadressile toimetus[A]itk.ee

 

Järgmine leht on planeeritud juba oktoobri lõppu.

 

Head lugemist!

Tagasi