Lugejateni on jõudnud juubelihõnguline ITK Sõnumid

22. oktoober 2015

Uus lehenumber annab ülevaate hetkel aktuaalsetest teemadest ning toob lugejani ülevaate mõningatest eelolevatest tähtsündmustest. Sel korral on ajalehe vahel haigla 230. juubeli erileht – pidulikus õhkkonnas väärikas sündmus on saanud kajastamist nii sõnas kui pildis.

Esilehel heidame pilgu minevikuradadele ning saame läbi dr Arne-Lembit Kööbi kirjasule aimu tänase Ida-Tallinna Keskhaigla alguse- ja kujunemisloost. Edastame haigla juhatuse esimehe dr Ralf Allikvee pöördumise ning omi meenutusi jagavad meiega haigla eelmised peaarstid ja ülemõed. Õnnitlusi ja häid soove jagavad kolleegid teistest haiglatest ja haigekassast.

Dr Rein Vahisalu räägib Tunne kolleegi rubriigis sellest poolest, mida igapäevaselt ei näe – oma armastusest raamatute, spordi ja reisimise vastu.

Tähistasime vahepeal maailmaga solidaarselt rahvasvahelist tromboosi päeva ja rinna tervise päeva, ees ootavad rahvusvaheline insuldipäev ning teavitame mitmetest eesootavatest sündmustest – aset leiavad konverentsid, mõttekoda ja tähistame peagi Silmakliiniku 30. juubelit.

Lisaks ei puudu ajalehest meelelahutuslik osa – ka sel korral saab nuputada ristsõna kallal.

Paberkandjal lehte on võimalik saada kliinikute registratuuridest ning turundusosakonnast.

Kõik ettepanekud lehe sisukamaks muutmiseks on oodatud aadressile toimetus[A]itk.ee

Järgmine leht on planeeritud juba detsembrikuu algusesse.

Head lugemist!

 

Tagasi