Sünnitusjärgsed perepalatid on alates 10. juulist Ida-Tallinna Keskhaiglas tasuta

13. august 2013

Alates tänasest, 10. juulist on Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliinikus sünnitusjärgsed palatid tasuta.

„Haiglal on kavas sünnitusjärgseid perepalateid värskendada ja kaasajastada. Seoses sellega on meil hea meel pakkuda remondi perioodil perepalateid ning ema ja lapse palateid meie sünnitajatele tasuta“, ütles naistekliiniku juhataja Lee Tammemäe. „Soovime, et meie naistekliinikus sünnitanud naised ja nende lähedased tunneksid end peale sünnitust haiglas koduselt. Peale sünnitusosakonna 5-nda korruse remonti muutuvad tingimused sünnitusjärgseks taastumiseks ja koos perega haiglas viibimiseks veelgi paremaks. Kasutuses olevate perepalatite arv eesoleval remondi perioodil ei vähene, avame perepalateid juurde kliiniku 1 ja 2 korrusel“, kinnitas Tammemäe.


Väike Emily sündis 9. juunil Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliinikus. Foto M.Metslaid

Ida-Tallinna Keskhaiglasse on oodatud sünnitama kõik naised olenemata elukohast. Selle aasta esimesel kuuel kuul sündis Ida-Tallinna Keskhaiglas 1855 last, sh 32 paari kaksikuid.

Ida-Tallinna Keskhaigla sünnitusmaja on vanim Eestis, meie naistekliinikus sünnib neljandik kogu Eesti lastest. 2008.aastast kannab Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliinik UNICEF-i Beebisõbraliku haigla tiitlit.

Info ja kontakt
Silja Staalfeldt-Rahumägi
Emadusnõuandla ämmaemandusjuht
620 7182

Vaata galeriid

Tagasi