Ida-Tallinna Keskhaigla 2011. aasta parim arst on Brigita Tamm, parim õendustöötaja Maila Teramees ja parim hooldustöötaja Merike Orav

15. detsember 2011

Täna, 15. detsembril kuulutati välja Ida-Tallinna Keskhaigla Parima Arsti 2011, Parima Õendustöötaja 2011 ja Parima Hooldustöötaja 2011 tiitlisaajad.

Parima Arsti 2011 tiitli pälvis naistekliiniku günekoloogilise päevakirurgia osakonna juhataja, naistearst dr Brigita Tamm (fotol), naistekliiniku emadusnõuandla ämmaemand Maila Teramees valiti Parimaks Õendustöötajaks 2011. Parimaks Hooldustöötajaks 2011 nimetati kirurgiakliiniku uroloogiaosakonna hooldaja Merike Orav.

Aasta parimate konkurss ja tunnustamine toimub Ida-Tallinna Keskhaiglas tänavu juba seitsmendat korda. Novembris toimunud hääletamisel valis 540 haigla töötajat välja tänavused parimad 18 kandidaadi seast.Juba neljandat korda annab Ida-Tallinna Keskhaigla välja preemia ka parimale puhastusteenindajale, klienditeenindajale ning sekretärile. Parima Puhastusteenindaja 2011 nimetuse sai Ravi üksuse puhastusteenindaja Elena Tarasova. Parimaks Klienditeenindajaks 2011 tunnistati klienditeenindaja Annika Fadeiko ning Parima Sekretäri 2011 tiitli vääriline on sellel aastal silmaosakonna sekretär Marje Tee.

Parimate arstidena leidsid äramärkimist veel sisekliiniku reumatoloogiakeskuse reumatoloog, dr Tõnu Peets, silmakliiniku silmaoperatsiooniploki juht, dr Veiko Reigo. Parimatest õdedest tunnustati sisekliiniku, südamekeskuse, I kardioloogiaosakonna õde Liina Adrikut ning kirurgiakliiniku kõrva-nina-kurguhaigustekeskuse õde Tiiu Lille. Parimate hooldustöötajatena leidsid tunnustamist ka naistenõuandla kabineti assistent Merike Westholm, ravikindlustamatute osakonna hooldaja, Alla Korjakina, taastusravikeskuse, II taastusravi osakonna hooldaja, Heli Tamm.

Kontakt ja info:
Kristi Kuura,
Ida-Tallinna Keskhaigla
Infokorralduse spetsialist
51 656 76

Tagasi