Lugejateni on jõudnud aastalõpu ITK Sõnumid

18. detsember 2014

Aasta viimane haigla siseajaleht on pühendatud sündmusterohkele aastalõpule, kajastades novembris ja detsembris toimunud üritusi ning tutvustades eelseisvaid tegemisi. Meeleolukas galerii kajastab Aasta Töötaja pidulikku tunnustamisüritust ning möödunud III õendus- ja ämmaemanduskonverentsi.

Uus lehenumber annab ülevaate juba toimunud üritustest ja konverentsidest ning toob lugejani eelolevad tähtsündmused. Silmakliiniku direktor dr Toomas Sepp heidab pilgu möödunud aastale, räägime pikemalt ITK nukleaarmeditsiinikeskuse tegevusest ning sellest, kuidas möödus enneaegse sünni päeva tähistamine.

Omapoolse jõulutervituse edastab haigla töötajatele juhatuse esimees dr Ralf Allikvee ning Aasta Arst 2014 Toomas Toomsoo tänab temaga tehtud pikemas intervjuus kogu haigla meeskonda koostöö ning ühtehoidmise eest.

Kajastame Aasta Töötaja 2014 ja III õendus- ja ämmaemanduskonverentsile tagasivaatavat galeriid ning uurime kliinikute õendusjuhtidelt ning praktikutelt, kuidas on aasta möödunud. Juttu tuleb eesoleva aasta koolitustest ning räägime sisekommunikatsioonist.

Kindlasti ei saa üle ega ümber ITK segakoori särtsakast seltskonnast – räägime segakoori loomisest ning edusammudest. Lisaks ei puudu ajalehest meelelahutuslik osa – ka sel korral on lehes retsept ja nuputada saab ristsõna kallal.

Paberkandjal lehte on võimalik saada kliinikute registratuuridest ning turundusosakonnast. Digitaalselt saab lehte lugeda SIIN 

Kõik ettepanekud lehe sisukamaks muutmiseks on oodatud aadressile toimetus[A]itk.ee

Järgmine siseleht on planeeritud veebruarikuusse.

Kadri Penjam
Kommunikatsioonispetsialist 

Tagasi